Vi er æt som ‘vær andre, vi er nøj for å’ sel’.  På land’vej der ve’ vi vandrer. T’ den da’ vi si’ oh mojn.”

De Udstødte er en forening for country og western interesseret og med plads til forskellighed.

“Om du er til hest eller i vest så kom du blot som du er med til vores fest.”

Fra vores 5 års jubilæum på Stone Range

Vi lægger stor vægt på at der skal være plads til alle i vores kreds hvad enten din påklædning måtte være da det for os handler om at knytte et så alsidigt netværk som muligt og hygge og morer os sammen.

Vi er en forholdsvis lille flok stiftet d. 3. September. 2009 stiftet af bl.a. vores tidligere formand Per Winchester.

Fra vores 10års jubilæum på E.B. Range

Som klub er vi lidt utraditionelle idet at vi opstod uden fast klubhus men derimod et stort telt som vi stadig traditionen tro sætter op når vi er ude på et af de store countrytræf eller festivaler rundt om i landet hvor vi blandt andet spiser fælles morgenmad inden vi drager ud til dagens festivitas og gøgl.

Fra vores generalforsamling 2019

Med tiden har vi haft vokseværk og som tingene har fået lagt sig på plads nu har klubben fået fast adresse på E.B. Ranch Øst for Hadsund og således prøver vi at få en vifte af arrangementer spredt ud hen over året.

Geografisk set er vores medlemmer spredt ud over hele landet og således er det jo mere passende at kalde De Udstødte for en forening på kryds og tværs af landet som mødes på må og få, så næste gang at du er til træf,  så kig da efter vores logo og flag.


Nicolaj Frederiksen webmaster@deudstoedte.dk

Da De Udstødte ikke sender nyhedsbreve eller blade ud til medlemmer, funger hjemmesiden både som vores blad og nyhedsbrev hvor jeg løbende vil lægge aktuelt materiale ud.

Der er al mulig god grund til lægge en tur forbi hjemmesiden engang imellem når man alligevel farter rundt på internettet.

Kommunikation.

Har du ris eller ros eller vil du måske gerne dele en oplevelse med andre skal du om du er medlem eller ej, være mere end velkommen til at lette dit hjerte i vores fri forum.  Ønsker du at blive medskribent eller har du skrevet en artikel som du gerne vil have på hjemmesiden så kan jeg ligeledes kontaktes på webmaster@deudstoedte.dk

Print Friendly, PDF & Email