For overskuelighedens skyld er alle kommentarer til hjemmesiden delt op på sider med 6 på hver og således kan der bladres frem og tilbage i siderne neders på denne side.

Skriv en ny besked eller start en ny tråd neders på siden eller svar på en nuværende tråd ved at trykke på svar udfor kommentaren.

Det er naturligvis ikke nødvendigt at indskrive sin email adresse hvis du ikke ønsker at modtage svar. Det er dog kun webmaster som kan se din email adresse.

Print Friendly, PDF & Email

Reader Comments

 1. Det er ved at være en smule pinligt men det er med fuldt overlæg at jeg har ladet sidste års jule hilsen stå på forsiden i ren provokation. “Julen varer lige til påske” og så lige lidt lidt til så vi lige kommer over på den anden side af vor forestående generalforsamling som jo så åbenbart må fastslå hvor lang tid jule enligt skal varer. Jeg havde jo håbet at jeg ville havde kunnet animerer et eller flere af vores medlemmer til at komme med en kommentar i vores ellers så tomme kommentar spor. Måske skulle man så bare ændre vores klubnavn fra De Udstødte til De Uddøde.

 2. Kunne da godt lige tænke mig at komme med en kommentar. Kan se at der flere steder bliver skrevet at der ingen tilbage melding er på udsendte nyhedsbreve o.s.v, det kan jeg godt se er rigtig træls når der nu lægges så meget arbejde i det. Jeg vil dog også sige at hverken mig eller Betteski har fået noget som helst tilsendt fra foreningen, og det er oz lidt træls når vi faktisk mere end gerne vil støtte om om foreningen. Ses derude YeeHaa

  1. Der er fordi at jeg ikke har haft din email adresse, det skal jeg da være den første til at beklage. Bestyrelsen har ikke været så god til at fodre mig med ny-tilmeldte email adresser som man kunne ønske sig eller også har du haft glemt at skrive din email adresse på din tilmelding. Jeg er dog pt. holdt inde med at sende nyhedsbreve ud så klubbens absolut eneste måde at at kommunikerer med medlemmerne på er via. hjemmesiden som jeg holder løbende opdateret ikke mindst under gruppen nyheder.
   Vi er en nystartet klub og der hersker stadig lidt løse ender rundt omkring men vi arbejder for at få rettet ind på en del af dem til den foregående generalforsamling.
   Jeg vil løbende i året også lave en række nye tiltag rundt omkring andre steder på hjemmeside og desuden er jeg ved at forbedre samarbejdet med bestyrelsen sådan at vi bliver bedre til at korrigere på tværs.

 3. Så hut at jeg visker så afsendte jeg mit første nyhedsbrev på email i april 2010 hvortil jeg så udsendte mit sidste nyhedsbrev d. 31. December 2010.
  Pga. et “glitch” fik jeg så ikke løbende tilsendt ny-tilmeldte email adresser som så kunne modtage mine nyhedsbreve og da klubben i forvejen manglede en webmaster til at holde hjemmesiden som blandt Dynamit Diana i øvrigt sin tid var med til at lave fik jeg overdraget det fulde ansvar og rådighed herfor og det blev så bestemt at fra da af skulle alt formidling ske via. hjemmesiden da vi trods forsøg ikke kunne få tjek på hvem der modtog nyhedsbrevet og hvem der manglede at få. Kort sagt det var et rod både fra medlemmers side men også et rod fra bestyrelsens side som ikke havde helt styr på det og således sløjfede bestyrelsen og jeg nyhedsmailen og gik over til at fokuserer på at bruge vores hjemmeside.
  Vi har stadig ikke tjek på om hvor mange af vores medlemmer der bruger hjemmesiden eller om nogen kan bruge de nyheder som jeg lægger ud på den? Men jeg synes selv at det går den rigtige vej nu og jeg er i tæt kontakt med bestyrelsen angående tiltag herpå. Jeg og bestyrelsen savner bare tilbage mellinger fra medlemmer og mere inter-aktivitet herpå noget som jeg også selv i det kommende år vil gøre mit til i retning af at gøre siderne lidt mere levende og spændende at færdes på men teknisk kræver det en del arbejde som jeg savner en mere synlig opbakning for.

 4. Startede lige dagen med at skrive kærestebreve men nu er jeg jo så vendt frygteligt tilbage “bag skærmen med klude om “min! hånd. Med en læderlap for øje og om mit sko et bånd.” Det er såmænd bare mig som gerne vil sende et kæmpe tak til alle De Udstødte for en skide skæg festival og sammenhold. Og ikke mindst vil jeg da ønske vores ny herlige medlemmer velkomne i vores midte som jo således nu er blevet lidt støre. Vi er blevet et fandens slæng og som den gode Johnny Madsen så rigtigt synger “Man kan ikke svinge med en død kat uden at ramme en præst.”

  1. Tusind tak for de varme ord. 🙂

   Billederne fra vores fest er kommet op i galleriet. Ny forside. Vandmærket på siderne er blevet tonet ned så det ikke forstyrrer teksten. Referaterne er blevet omformateret til et udskrifts venligt format. Våben siden er rettet til og hjemmesiden er er synligt for alle, herunder søgemaskiner (som Google, Bing, Technorati) og andre registre. Det skal dog lige justeres lidt ved lejlighed. Så er hjemmesidens tema og interface blevet opdateret med små kosmetiske forbedringer. Og sidst men ikke mindst er datoen for Kolding festivallen fo 2012 blevet skrevet op.

   Vi sås i Silkeborg. 😉

 5. Truckstop bustur til Pullman City i Hartzen…
  turen er i pinsen 2012 står ikke på ? den er der hver år samme tid…

  1. Da jeg kun er en mand til at stå for det samlede webmaster-arbejde samt nyhedsformidlingen og artikelskrivning går tingene herpå ikke så stærkt som vi alle gerne ville have det. Hvis du evt. skulle have interesse i at hjælpe inden for et af disse områder er du mere end velkommen til at kontakte mig påny herpå og så vil jeg sende dig en email med detaljer.
   I løbet af juni måned knoklede jeg som en besat og søsatte mærkbare ændringer på hjemmesiden, bl.a. vores nye forside som faktisk ikke er helt færdig endnu. Det grafisk design har taget lang tid at kreere og finpudse. En del tekniske og kosmetiske ting er også blevet tilpasset og rettet til på hele sitet. For at lade op og komme op med nye og bedre ideer har jeg således taget ferie til engang hen i september men jeg holder da stadig et øje på klem.
   Det er så den ene grund til at turen til Pullman 2012 ikke er kommet på.
   En anden grund er at Truckstop ikke har planlagt denne tur endnu og således kan jeg jo ikke skrive den på. Sidst men ikke mindst er disse ture så populære at disse allerede er udsolgt og således er der ingen idé med at skrive dem på her.
   Man kan naturligvis selv kontakte Truckstop på deres hjemmeside og skrive sig på venteliste til en fremtidig tur til Berlin eller Pullman City.

  1. Som udgangspunkt arrangeres der to ture om året til Pullman City og har man mod på det kan man blive skrevet op til at komme på en tur ved at kontakte Country Truckstop Danmark enten ved at klikke på linket eller ringe til nummeret opført nederst i artiklen på nyheds siden.
   Jeg har selv været på en del af turene og skal både med til efteråret og til foråret igen så jeg er godt klar over at det er en tilbagevendende begivenhed men jeg vil ikke skrive arrangementer på hjemmesiden som jeg ikke har link til eller er fuldt planlagt endnu. Turene for 2012 er ikke opført på Truckstop Danmarks hjemmeside og da jeg stadig venter på en regning for forårsturen regner jeg med at den endnu ikke er helt på plads.
   Den lille oversigts kalender på nyhedssiden har jeg ment som en service som at folk evt. kan planlægge efter og således er der ingen ide ved at lægge arrangementer ud hvor man på forhånd ikke kan få billet til. Desuden regner jeg med at dem som har billet allerede kender datoen til disse som man har købt billet til..
   Men du har ret i at jeg burde skrive at der er tale om en tilbagevendende begivenhed som man kan skrives op til og det er hermed gjort.
   Det er netop sådanne små detaljer og forslag som jeg er glad for at I alle skriver da jeg jo ikke selv tænker på alt.
   Tak for dine indlæg og hav en fortsat rigtig god sommer og jeg håber da at vi ses til SCC festival i Silkeborg.
   Ses vi? – Det tror jeg nok vi tør! 😉

 6. skriver da gerne til siden vis jeg ved der sker noget som ikke er på siden her… det er da rart at et arrangemen eller en begivninghed kommer på når det er noget med country 🙂

 7. Hej Lars.
  Jeg har taget mig den frihed at flytte dit spørgsmål om våben over i sektionen for Spørgsmål og Svar, det skulle give både dig og andre et kort og overskueligt svar.
  Husk nu på at blankvåben, det være sig både knive og sværd er ulovligt at gå med lige meget hvilken tilladelse man har. Undtaget er foldeknive hvis blad måler præcis eller under 7 cm og ikke kan fastlåses i udslået stilling.
  Hertil skal man lægge mærke til at man hos mange udenlandske handlende specielt på festivalerne kan få knive som rent faktisk er ulovlige herhjemme, uanset om man har tilladelse.

 8. Betjentene måtte træffe en svær beslutning, da de tirsdag på Hundige Strand syd for København stod over for en bankrøver, der havde en pistol: de skulle afgøre, om våbenet var ægte, eller om der blot var tale om en kopi. De tog ingen chancer og skød derfor røveren tre gange i benene.

  12. januar 2001, 14:00 – opdateret 26. februar 2003, 10:28

  Bagefter viste det sig, at mandens våben var en gaspistol – et våben, der ofte laves som en nøjagtig kopi af en ægte pistol, men som ikke kan udrette megen skade.

  Alle politifolk frygter at komme til at skyde en person, fordi betjentene i skyndingen ikke kan være sikre på, at de våben, de mødes med, ikke er ægte.

  “Modparten er uden nogen jordisk chance for at se, at det “kun” er en gaspistol, man har i hænderne,” mener chefkriminalinspektør Per Larsen fra Københavns Politi.

  “Der er ingen fornuftig forklaring på, at de skal kopieres så nøjagtigt. Jeg vil kalde det sygt,” tilføjer han.

  Våbnene laves som præcise kopier af kendte håndvåben. Derfor lyder de ligesom den ægte vare, når der for eksempel tages ladegreb, ligesom et løst skud fra en gaspistol kan forveksles med det knald, et ægte pistolskud giver. Også såkaldte splatterpistoler – der skyder med hårde plastkugler til brug under voksnes krigslege – bliver lavet efter originaltegningerne til kendte, ægte pistoler.

  Per Larsen sekunderes af formanden for Politiforbundet i Danmark, Tommy Agerskov Thomsen, der samtidig sidder med i ledelsen af en af de fælleseuropæiske politiorganisationer, Scope. Han vil nu tage initiativ til at sætte de vellignende våbenkopier på organisationens dagsorden i håb om at få politikerne i de europæiske lande og EU til at forbyde kopier af ægte våben.

  Problemet for politiet er, at kopier såsom gaspistoler er betydeligt lettere for kriminelle at få fat på, og at de bliver brugt hyppigt af kriminelle under for eksempel bankrøverier.

  “Man kunne forestille sig, at kopierne skulle have en farve, så man tydeligt kunne se forskel på dem og på en rigtig pistol. Det skal tydeligt anskueliggøres, at det ikke er et ægte håndvåben,” mener Tommy Agerskov Thomsen.

  Han håber, at han via Scope kan få de folkevalgte til at tage spørgsmålet alvorligt og standse udbredelsen af de vellignende kopier.

  “Vi har forsøgt at gøre noget ved det i ti år, men det har hidtil været en håbløs kamp, siger han. Han vil dog ikke give op og vil nu gennem Scope se, om de lovgivende myndigheder kan overtales til at gribe ind over for de autentisk udseende gaspistoler, splatterpistoler og legetøjspistoler.”

  Chefkriminalinspektør Per Larsen frygter, at det ender galt.

  “Uanset hvad man bruger, så udsætter man sig selv for en risiko. De betjente, der er på den anden side, tror, at det er alvorligt. Det er klart, at vi er nødt til at tænke på vor egen sikkerhed. Det er ikke en rar oplevelse at blive konfronteret med våben, Men det er ikke bedre at tage sine forholdsregler og så bagefter konstatere, at våbnet ikke var så farligt – det er ubehageligt. Det river i dig som politimand og som menneske. Man er ikke upåvirket af at have været i den situation,” forklarer han.

  Fund af våbenkopier er en almindelig foreteelse i det københavnske politi. Sidste år beslaglagde betjentene i politikredsen 67 gas- og løsskudsvåben, 39 attrappistoler og -revolvere mod henholdsvis 109 og 25 i 1999. Til sammenligning fik politiet fat i 37 oversavede jagtgeværer – en af de våbenmæssige favoritter i den kriminelle underverden – sidste år.

  Den 23-årige mand, som de to betjente skød i benene efter bankrøveriet tirsdag i Hundige, slipper tilsyneladende uden varige mén.

  Fakta: Gas-pistoler kan affyre løse skud og bruges blandt andet som start-pistoler under sportsarrangementer eller til træning af jagthunde, der skal vænne sig til de høje våbenknald. Nogle gas-pistoler kan udstyres med gas-patroner, der affyrer tåregas i retning mod modstanderen. De patroner er ikke lovlige.

  Med ændringen i våbenloven for et år siden blev der rejst krav om våbentilladelse til gaspistolerne. Men der ligger fortsat mange gaspistoler, der blev anskaffet før den nye våbenlov, ude i de private hjem og foreningerne.

  Splatterpistoler er pistoler, der kan affyre 6 mm plastic-kugler. De kan enten være massive eller bestå af maling, og de bruges under de såkaldte hardball-kampe, en afart af krigslegene i paintball-kampe. I dem kan deltagerne jage hinanden med våben, der affyrer farvekugler, så paintball-spillerne kan se, om de rammer modstanderen.

  Splatterpistoler, der drives af kulsyre fra en lille trykbeholder i skæftet, kræver også våbentilladelse, efter at den nye våbenlov blev indført.

 9. attrap revolvere…..

  Med de kan ikke bringes til at skyde med hverken løs eller skarp ammunition.
  Da våbnene er fremstillet i støbt metal, tåler de ikke hårdhændet brug – tværtimod. De kan adskilles nogenlunde som originalerne, men vi anbefaler, at man lader være. De er beregnet som dekorationsvåben eller studieobjekter. Til de fleste attrapvåben fås modelpatroner, men de funktionerer ikke særligt godt. De vejer som de originale våben

 10. attrap revolvere

  Er kun beregnet som dekorationsvåben eller studieobjekter…….

  Alle dekorationsvåben er tiltænkt privat anvendelse eller udstilling, men kan dog anvendes til teater og træningsformål

  Våbnene må ikke bæres på gaden, rettes mod nogen eller gemmes på personer eller efterlades ansvarsløst i køretøjer

  1. Jeg ved ikke lige hvor du har den udlægning fra men det handler måske om et spørgsmål om definition? Ordet “attrap” i sin helhed hentyder som sådan til
   “en ting der ikke er hvad den ser ud til at være”
   Attrap kan således i det fagsprog som f.eks. politiet bruger kan en attrap-revolver i skrivende stund både hentyde til en gas revolver, som kan skyde med gas, en hardball revolver også populært kaldet for en splatter pistol, som er et stykke ikke-harmløst legetøj som kan skyde med plastik kugler og derved udgøre skade eller smerte på en person og er således medtaget i våbenloven. Teknisk set kan en attrap også være en såkaldt signal eller knaldgas revolver hvis formål er at skyde med løse skud.
   Herover nævnte passer din beskrivelse 100% til og disse tre typer af våben er omfattet af våbenloven og er således ulovlige at gå med på gaden.
   De attrap revolvere som vi går med er lavet som legetøj der ikke kan skyde og således kan man ikke bruge betegnelsen “våben” og indbefattes derfor heller ikke af hverken våbenloven eller §12 i odensbekendtgørlsen, forbydelse af skyde-våben på offentlig gade som jeg vil mene at du hentyder til?
   Det er dog som hovedregel at man jo selvfølgelig ikke må svinge rundt med den på nogen som helst måde som kan misforstås af andre eller virke truende på nogen som helst måde. I ordensbekendtgørelsen som gælder i samtlige politikredse og i § 3 gøres det således bekendt at man ikke må true andre med nogle som helst ting.
   Dog har politiet i en opstået situation hjemmel til i § 8. Politiet kan forbyde benyttelse af højtalere, musikanlæg, musikinstrumenter eller lignende, når benyttelsen må antages at være til væsentlig ulempe for de omkringboende eller forbipasserende.
   Ydermere i § 16. står der således at i offentlige anlæg skal besøgende overholde de ordensbestemmelser, som er bekendtgjort ved opslag, og følge de anvisninger til ordenens overholdelse, som gives af de tilsynsførende. Det samme gælder ordensbestemmelser, som er bekendtgjort ved opslag, og som efter indhentet udtalelse fra kommunalbestyrelsen er godkendt af politimesteren (politidirektøren) for nærmere afgrænsede private eller offentlige arealer, på veje eller andre steder, hvortil der er almindelig adgang, jf. § 2.
   summa summarum er at da jeg ikke har kunnet finde noget om hverken revolver-lign. rekvisitter eller legetøj som på ingen måde kan skyde hverken i våbenloven eller beskrevet direkte i ordensbekendtgørelsen hvilken politiet skal rette sig efter så kan jeg kun henvise til og jeg citerer fra vores våbenmanifest:
   Hos politiets våbenkontor i Ringsted fik jeg således at vide at jeg må gå synligt med min “legetøjs revolver” hvor end jeg vil sålænge at jeg lader den blive i bæltet og ikke udviser nogen som helst form for truende adfærd. Den skal selvfølgelig så være plomberet, dvs. at der ingen gennemgang må være i løbet!
   Vi I de Udstødte anbefaler dog at du forsyner din attrap med en rød dut i løbet som vist på billedet da dette udsender et signal om at der absolut kun er tale om en rekvisit som ikke kan eller skal kunne skyde. Røde dutter kan du købe hos os.
   Vi vil ligeså lægge det helt fast at man absolut under ingen omstændigheder peger på andre hverken dyr som mennesker eller udviser en truende adfærd, selv ikke engang med attrap og selv ikke med rød prop eller dut i løbet!

   Før jeg får anden faglig dokumentation har jeg ingen intentioner om at rette denne udlægning. Jeg håber at dette måtte oplyse dit spørgsmål? Hvis du har kommentar dertil eller sidder inde med en lovtekst som jeg ikke er bekendt med så er du altid velkommen til at skrive til mig igen. Jeg holder dog ferie lige i øjeblikket så der kan godt gå et par uger inden at jeg svarer tilbage.

   Venlig hilsen Nicolaj Frederiksen.

 11. Jeg efterlyser pt. en skreven beskrivelse eller artikel om Truckstops årlige Bustur til Country messen i Berlin i stil med den som jeg har skrevet på nyheds siden om turen til Pullman City.

 12. Nu er der skrevet en del ang attrapvåben m.v.

  Attrapvåben må bæres uden våbentilladelse, da disse skal betragtes som “legetøjsrevolvere”, der er ikke foreskrevet nogen steder at de skal være markeret med en farve, således at man kan se det er en sådan, men det er nok i skrivende stund at markere løbet med rødt, således at man kan se at våbnet ikke kan skyde.

  Snakken om at Politiet har trukket deres våben mod en eller flere personer der har virket truende med deres våben, er fuld forståelig, da det er svært at se, med eller uden markering, at dette “kun” er et attrapvåben.

  Men, nu er det sådan at det er tilladt at gå med attrapvåben, vi ser det da dagligt, hvis vi er i nærheden af børn, der leger cowboy og indianer, eller hvad de nu leger.

  Så længe at vi (dem) der har attrapvåben bærer dem med respekt og ikke virker truende ved at trække dem, er der ikke en lov i DK der kan forhindre dette.

  Men, i det øjeblik at man virker truende, eksempelvis trækker den mod en fremmed person i kådhed eller leg, trækker dem med verbale trusler eller lignende. se, så er det en anden sag, hvor straffeloven absolut ikke ser med positive øjne på dette.

  Så, kære venner, bær i trygt jeres attrapvåben sammen med jeres cowboy outfitt, behold den i hylsteret, og hvis man færdes på offentlig vej eller lignende, have den liggende i en taske eller lignende, så man ikke virker anstødelig på 3. person.

  Med venlig hilsen

  Headhunter

  1. Et mange tak og i lige måde til jer. I ønskes en rigtig glædelig jul og et et godt nytår. Glem ikke at hilse Tanja også og ønske god jul og et godt nytår.

 13. Sikke en fineste jule side du har fået lavet, hvor er do dygtiiiiiiig 🙂 YEEHAA jul og YEEHAA nytår til alle.

 14. Hej alle i ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår 🙂
  Nikolaj det ser rigtig godt ud det du laver, det er bare så flort.
  Glædelig jul fra Ina og Eric

  1. Tusind tak for alle jeres rare ord. Når vi har fået fodfæste i det nye år går jeg i krig med nogle af de mere tekniske forbedringer herpå såsom online tilmeldings formular, udvidelser til besøgende som også er på facebook og mulighed for at få sit billede på sine kommentarer hvis man ønsker det men jeg skal også have oversat en hel del programmerings kode som ikke direkte ville kunne ses.

 15. Godt gået Kaktus 🙂

  Rigtig glædelig jul til alle herinde.

  Har haft mange dejlig timer sammen med jer i 2011

  Knus og kram fra Queen of Heart og Headhunter

 16. Flottere jule-hjemmeside findes vist ikke i miles omkreds – flot flot arbejde Nicolaj.
  Rigtig glædelig jul til dig og alle de øvrige “udstødte”. Glæder mig til at se jer ALLE SAMMEN i sommerklæder 29.-30. juni til countryfestival i Kolding.

  De kærligste julehilsner
  Lisbeth Bennekow

 17. Hej ALLE
  Vi ønsker også alle en rigtig glædelig jul og et godt Nytår
  Og en stor tak til KAKTUS for en flot Hjemmeside det har
  du gjort rigtig godt det får du lige en krammer for når vi ses
  Hilsen Chepi og Cash

 18. Hej Kaktus.

  Vi er helt vild facineret af hvor dygtig du er..wow en flot hjemmeside du har fået stablet på benene..og den er ekstra spændende her til Jul og Nytår. Godt gået… *SS*
  Benytter lige lejligheden til at ønske alle medlemmer af De Udstødte et rigtig Godt Nytår.. Glæder os til at være sammen med jer igen i det nye år.
  Knus fra Tommy og Gitte

  1. Tusinde tak. Ja der er sker en masse sjove ting herpå lige i øjeblikket og lige netop nu er der to gimmicks på sitet som overlapper hinanden. Juleoverraskelsen som udløber d. 2. januar samt fyrværkeren som stiger op ind imellem blandt ballonerne.
   Om 14 dages tid skifter siden udseende til normal vinterudgave som så også byder på lidt skæg og ballade og derfra og frem til foråret vil jeg stå for en masse tekniske forbedringer såsom udvidet muligheder for dem som har facebook med mere.

 19. Hej alle 🙂
  Da vi er kommet end i det nye år vil jeg gerne bede jer om at opdatere jeres adr. og email hvis i har fået nyt siden i blev meldt ind.
  Det kan gøres på ina.jensen1@gmail.com
  på forhånd mange tak

  ina
  kasser

 20. Hej alle
  Synes da lige jeg vil sige tusinde tak for en god general forsamling og efterfølgende fest. Hold nu op hvor mødte jeg dog bare nogle dejlige mennesker. Både nogle af jer jeg havde mødt og snakket med før (dejligt gensyn) og til jer jeg først snakkede eller mødte for første gang, kanon. Skønt med så mange skønne mennesker. Glæder mig meget til vi ses igen.. YEEHAA ses derude folkens

 21. så er der snart country i kolling, glæer mig til en masse god musik bland venner og bland de udstødte 🙂

 22. Winchester Shinerho
  Til alle deudstødte en rigtig glædelig jul samt et godt nytår
  Pas godt på jer selv derude og alle andre
  Det er en flot hjemmeside du har lavet katus STOR ROS HERFRA
  Winchester Shinerhoo

 23. Rigtig flot resultat Kaktus, du er bare god til det der :). Rigtig god jul og nytår til jer alle sammen. Håber vi ses til en julefrokost i De Udstødte…. Synes at mene, at kunne huske, at vores festudvalg ville gøre noget i det.. Så det ser jeg frem til. Knuzz alle sammen

 24. Kom lige til at tænke på om det er med vilje at der ikke står hvornår en kommentar er blevet afgivet?

 25. Jeg vil ønske alle, I dejlige mennesker, en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår – jeg glæder mig helt vildt til vi ses i Silkeborg til sommer,
  Mange hilsner fra Anne

 26. HejHej
  vi vil også gerne ønske alle udstødte og de som kommer herind på siden en rigtig glædelig jul og et godt nytår og tak for det gamle tak for alle hyggelige timer
  håber vi snart ses igen det er rigtig godt gået herpå siden.
  Juleknus til alle fra Cash og Chepi

 27. Rigtig glædelig Jul og et godt Nytår til alle de “udstødte”. Tak for mange gode timer sammen i året der nu snart er gået. Glæder os til at se jer igen rundt omkring i countrylandet.
  En helt speciel julehilsen til vores dygtige webmaster…hold da helt k… hvor er du bare god Nicolaj.
  Knus fra Tommy Headhunter og Gitte Queen of Heart.

 28. Først, godt nytår til alle.

  Så, Kaktus, – er bange for du har brugt for meget lim da du monterede den nye besøgstæller, den flytter sig i hvert fald ikke.

 29. Howdy Friends.
  Som formand for Teaterforeningen Western Old Times, vil jeg lige sende jer en hilsen.
  Vi er en forening i stil med jeres og dyrker oldtimer-stil og vi hygger os hver sommer med at opføre western-teater for Sommerland Sjælland. Men vi deltager i alt hvad det lugter lidt af ko, hest, krudt og countrymusik.
  Måske ses vi i Kolding, Silkeborg eller et andet sted i landet ?

  Hold krudtet tørt 🙂 Leatherman [image=lincoln 085 (10).JPG]

  1. Rigtigt mange tak for din hilsen. Håber vi ses i Kolding hvor jeg forøvrigt også er fotograf. 😉

   1. Howdy Folks

    Har i kigget på engelske “Quickdraw” eller amerikanske “Fastdraw” links ? Det vil være en interessant sport at kaste sig over, som noget af det næste ?

    Leatherman

 30. Hej alle jer dejlige mennesker, vil lige sige tusinde tak for endnu en veloverstået Silkeborg Country festival. Det har være sjovt og hyggeligt og kan fornemme at vi har fået nogle flere medlemmer og det er jo bare dejligt. Vi ses derude yeeehaaaa

 31. Hej
  Alle der bestilte noget ved mig i silkeborg.
  Jeg skal nok se om jeg kan få det hente hurtis muligt når jeg får besket fra Ina og Tom.
  Men da Eric er meget syg igen kan det måske godt tage lidt tid.
  Men skriv en besked til mig så må vi finde en løsning på at få det afleveret.
  Knus til alle

 32. Og det skete i de dage som vi hørte frosten knage:
  Vi tæller snarligt 1, 2, 3 og 24 negle nedbidte og juleknasende gaflende og guflende, fodsvedende hænder og fiskefingre til juleaften udspringer i det grønne.
  25 og 26 dage hvis man er udenbys eller under hammer og segl i snestorm.
  Fra ene mig, til alle jer, man vil ønsker alle en rigtig nysselig og nisselig jul og et rigtig herligt samt særligt frostklart nytår som vi forhåbentligt også får.

  Ses vi? – Det tror jeg da nok lige vi gør som vi bør, tør og hør.

  [image=149671_145733228807309_100001118985937_225216_3950420_n.jpg]

 33. Hejsa.

  Så gik der endnu et år.
  Hvor pokker blev det af, synes kun jeg fik tid til at deltage i enkelte arrangementer og langt fra alt jeg havde glædet mig til at opleve gennem året.

  Nå, hyggede mig gevaldigt de få gange det lykkedes at undvige sølv bryllupper, runde fødselsdage og andre familie sammenkomster, der kom på tværs af samværet med “slænget”.

  Vil ønske alle en rigtig god jul og et rigtigt godt nytår.

 34. Vor medlem Lars Skaarup fylder 50 år d. 4. December. Vi ønsker ham et trefoldigt længe leve. 😉

  [image=459409_10151565824389291_1141178433_o.jpg]

 35. Hej alle sammen
  I ønsket en god jul samt et godt nytår
  Vi ses derude et eller andet sted pas godt på jer selv

 36. Hej 🙂
  Vil lige sige tusind tak for en skøn fest i lørdags:-) på Stone Ranch.
  i er bare nogle dejlige mennesker som forstår at feste…
  godt vi ses snart igen

  yehaaaa

  1. Glæder mig til genralforsamlingen, nu jeg ikke kunne komme til det vilde Vildbjerg i denne omgang. 🙂 (happy)

 37. Hej hej alle
  Siger også tak for en god fest lidt sent men bedre sent end aldrig
  Hjemme igen og kvik som en havørn tror jeg vil gerne sige tak for den smukke buket og støtte under sygbom det er dejligt at der er så mange der tænker på en sender KNUZZ til alle 🙂 Chepi

 38. Jeg kan se at der er mange der ikke har betalt deres kontingent i nu så vil i forsat være medlem så er det altså nu det skal ske.

 39. Hey Cowboys/Cowgirls hvor mange mon vi bliver til generalforsamling ?????? 🙂 YYYYYYYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeehhhhhhhhhhaaaaaaaaaaarrrrr

 40. Kaktusdrengen takker hermed alle fremmødte for en vild vild fest i Vildbjerg.

  [image=10154503_753509018015699_2211145187859968095_n.jpg]

 41. Både Laila Thomsen og jeg ville takke for medlemsskabet ), Vil jeg da lige her benytte lejligheden til at sige tak for sidst i Silkeborg, ( det var virkelig sjovt for en førstegangs som mig ). Fantastisk modtagelse i teltet og i gruppen. Uha de var goe de der små grå, lige så bænken væltede . Også et stort tak for medlemsskabet fra os begge . YEEEHAAAAAAAAAA fra Laila og “onkel” Christian.

  [image=10580107_1451078445157523_7365272794954103958_n.jpg]

 42. Så er det på Lørdag at vi alle lige samles i Ulfborg og giver et nap med til klubbens bedste nu her inden at vi tager hul på vor jubilæum og de næste 5 år .
  Rutevejledning og telefonnummer står på hjemmesiden.

 43. Tak for en fantastisk jubilæumsfest.
  Tak for hyggeligt samvær, go’ mad og go’ underholdning.

  Tak til dem der tog slæbet, så vi andre bare ku’ læne os tilbage og nyde en god dag/aften/nat

  1. vil bare sige tak for for en super hyggelig aften på Stone Ranch. Var med for første gang men bestemt ikke sidste. Dejlige mennesker, god mad og god underholdning. 🙂

 44. tak for medlemskab og tak for en kanon fest og tak til dem der tog slæbet, første men ikke sidste gang jeg har været med, glæder mig allerede til næste gang.

 45. Jeg vil takke alle fremkomne, fremkaldte, fremsynede, i skoene de små fremme og forkomne, nærsynede, nærværende, lige ved og næsten inden for vesten for en herlig og særlig jubilæums og så fest som sent vil glemmes i gode venners lag.
  Og så en stor tak til Paul Winther som leverede musikken som den skal spilles i de festligste festlige omgivelser. 😉 (wink)
  Tak også til Dorthe “Stonewoman” og Niels “Stenknuser” (eller “mølledrengen) som lagde lokaler til vor brag af et abegilde på “Stoneranch.
  Og så er det dejligt at se at I bruger gæstebogen her på hjemmesiden i stedet for på facebook. 🙂 (happy)
  I løbet af de næste uger vil der blive lagt billeder ud her på hjemmesiden og har i selv materiale som I gerne vil have på hjemmesiden så er I velkommen til at kontakte mig på telefon 8243 4336 så finder vi ud af hvordan og hvorledes sammen. 😉 (wink)
  [image=10154503_753509018015699_2211145187859968095_n.jpg]

 46. Vil da også lige benytte lejligheden til at sige tak for en god fest. Tak fordi jeg måtte være med og medlem af foreningen. Vi ses snart igen

 47. Hej alle sammen
  En rigtig glædelig jul og et godt nytår
  Pas godt på jer selv derude Vi ses næste år
  Fra bestyelsens

 48. Tak for endnu et forrygende år med jer alle. Tak for alle de hyggelige stunder sammen med jer.
  Dejligt at kunne mødes til festlige sammenkomster i et forrum hvor baggrund, alder og social status er ligegyldige faktorer.
  Man er den man er, og det er nok.
  Fællesskab, sammenhold og fest i gaden er det der binder det hele sammen og dog er der stadig plads til også at være alvorlig når det er på sin plads.
  Lige et sted efter mit hjerte.

  Tak for året og rigtig god jul og godt nytår til jer alle.

  Ser frem til igen at mødes med jer i det nye år 😉

 49. Vi ønsker alle et rigtig godt nytår
  og tak for det gamle håber vi ses
  lidt mere i det nye år
  Hilsen Chepi og Cash

 50. Hej med jer:-)
  Vil lige benytte lejligheden til at sige tak for mange gode stunder i 2014. Håber på mamge flere i 2015.♥
  Stone Ranch er ved at være klar til flere fester. Nu med danse venlig trægulv:-)
  Godt Nytår
  Yehaaaaaa
  Stenknuser og Stone Woman

 51. Tak for en god og uformel, men dog, en helt efter protokollen afholdt generalforsamling. Også tak for nogle hyggelige timers samvær.
  En særlig tak til Stone ranch for at lægge faciliteter til, og særligt tak for alvorsordene til os under generalforsamlingen. Det var vist lige den opsang vi trængte til, og føler at de blev så nogenlunde efterlevet, så vi alle kan se hinanden i øjnene bagefter.
  Det mangler også bare….tak for timerne sammen med jer. 🙂

 52. Nyt år

  Jeg har just gjort det lettere og mere overskueligt at skrive her i vores gæstebog.

  I ønskes alle et godt nyt år. 😉 (wink)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *