For overskuelighedens skyld er alle kommentarer til hjemmesiden delt op på sider med 6 på hver og således kan der bladres frem og tilbage i siderne neders på denne side.

Skriv en ny besked eller start en ny tråd neders på siden eller svar på en nuværende tråd ved at trykke på svar udfor kommentaren.

Det er naturligvis ikke nødvendigt at indskrive sin email adresse hvis du ikke ønsker at modtage svar. Det er dog kun webmaster som kan se din email adresse.

Print Friendly, PDF & Email

Reader Comments

 1. De Udstødte hjemmeside, kunne der komme en menu sammen med de øvrige menulinje hvor der står Arrangementer
  Og listes efter kommende øverst, med billede musiker/kunstner og hvornår, pris og tilmelding

  Vi mangler at få det mere overskueligt, når vi nu får planlagt flere fester fremad så folk kan se hvad der kommer hvornår og prisen

  Det var lige en ide herfra

  MVH Onslow

  1. Vi arbejder på at få tilmeldinger forud for alle arrangementer, men førend at priserne for fremadrettet arrangementer foreligger for mig kan jeg jo ikke åbne for tilmelding og med lidt held er der åben for tilmelding af efterårsfest og forårsfest i næste uge.
   Ps. Forårsfesten 2021 som var sat til 30. april afholdes i rykket hen til efter generalforsamlingen lørdag d. 10. april. 2021, så der holdes ikke noget 30. april. (uge 17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.